Vosbergen Transport beweegt!

Maatwerk Bewustwordingsprogramma voor Vosbergen Transport

Het LifeWell Bewustwordingsprogramma is een thematisch programma dat is ingezet door dit transportbedrijf met circa 15 medewerkers.
Willem en Frederic Jonkers  zijn de eigenaren van Vosbergen Transport. Over LifeWell zeggen zij het volgende: “De duurzame inzetbaarheid van chauffeurs is een issue dat ons al langer bezighoudt. Het (maatwerk)Bewustwordingsprogramma dat LifeWell voor Vosbergen heeft uitgerold is zeer goed toepasbaar voor onze medewerkers. De voor Vosbergen Transport ingezette online software borgt dat de chauffeurs ook onderweg in contact blijven met LifeWell. Onze medewerkers zijn enthousiast en worden voorzien van gezondheid gerelateerde informatie en praktische uitdagingen.  De reis naar een bewuste gezonde manier van leven is daarmee ingezet.”

Write a comment