Activity monitor en weegschaal op jouw App

Integreer de activity monitor en de weegschaal op de LifeWell App

De Body Composition Monitor is het perfecte hulpmiddel om je vooruitgang inzichtelijk te maken. Hij verbindt draadloos met je Virtuagym app en levert waardevolle informatie over je lichaam. De NEO Health Onyx meet Gewicht, Lichaamsvet, lichaamswater, Spiermassa, BMI, BMR(KCAL), Botmassa en Visceraal vet.

De metingen van de Neo Health One Activity tracker zijn gebaseerd op de ingebouwde Bosch 3D acceleration sensor met 360 graden gevoeligheid. Deze accelerometer zorgt ervoor dat de activiteiten accuraat worden gemeten. Naast het meten van de stappen, afgelegde afstand en de aantal calorieen, meet de NEO Health One ook het aantal uren slaap op een dag. Alle informatie is direct zichtbaar op de NEO Health One. De NEO Health One sychonizeert naadloos met de LifeWell app voor een duidelijk inzicht van de activiteiten.

Bestellen kan via deze link!

Write a comment